مروری بر گزارش روزنامه «شرافت» که در آن «مصورالملک» چهره «کمال‌الملک» را قلم‌ زده است تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود معاون ترامپ با هوش مصنوعی کتاب کودک تولید کرد! «محفل ستاره‌ها»؛ برنامه‌ای برای کشف استعدادهای قرآنی کودکان و نوجوانان ترنس استامپ، بازیگر فیلم سوپرمن درگذشت + علت فوت تیم «پیکی بلایندرز»، «استیو» را می‌سازد | همکاری تازه کیلین مورفی و مکس پورتر از نصیریان تا ارجمند؛ رد نقش بحث‌برانگیز فیلم «پیرپسر» حمایت چهره‌های مطرح هالیوود از مردم فلسطین ویدئو | نخستین ویدیو از نگارگری روضه رضوان توسط استاد فرشچیان استقبال چشمگیر مخاطبان از طرح «سه‌شنبه‌های نیم‌بها» در سینمای ایران + آمار چهره‌های تلویزیونی که مخاطب هنوز کنجکاو سرنوشت‌شان است تصویری جدید از پشت صحنه سریال «اجل معلق» + عکس ویدئو | بابک جهانبخش در بیمارستان بستری شد صدور مجوز نمایش برای چهار فیلم سینمایی | «تابستان همان سال» به کارگردانی محمود کلاری آماده اکران شد برپایی نمایشگاه آثار فاخر استاد فرشچیان در تالار وحدت پرواز همای با اپرای «شیدا» به کاخ نیاوران بازمی‌گردد تاریخ اکران «گوزن‌های اتوبان» مشخص شد شلیک، با کمی تأخیر | نگاهی به سریال «شکارگاه»، اثر جدید نیما جاویدی گفت وگو با محمدتقی امیدیان، طراح نخستین پرتره امام خمینی (ره) بر روی اسکناس ها آموزش داستان نویسی | چشم‌هایی که در اعماق برق می‌زنند
سرخط خبرها

هجدهمین دوره جشنواره شعر فجر آغاز شد | «می‌توانیم از طریق شعر گفت‌وگو کنیم»

  • کد خبر: ۲۰۶۴۴۵
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۰
هجدهمین دوره جشنواره شعر فجر آغاز شد | «می‌توانیم از طریق شعر گفت‌وگو کنیم»
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران ــ که مجری برگزاری این دوره جشنواره است ــ شعر را «زبان الهام‌بخش و حرکت‌آفرین برای حرکت‌های جمعی در عرصه‌های بین‌المللی» خواند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی رمضانی، عصر دوشنبه، در افتتاحیه هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر، در تالار مرکزی رشت افزود: خاطره‌ای که ایرانیان به آن رجوع می‌کنند و از آن الهام می‌گیرند حوزه شعر است.

وی، با بیان اینکه وجه مشترک همه ایرانیان گفت‌وگو به‌زبان دیگری به نام شعر است که الهام‌بخش و حرکت‌آفرین است، تصریح کرد: می‌توانیم از طریق شعر گفت‌وگو کنیم و خاطره جمعی بسازیم و موجبات حرکت بین‌المللی را فراهم کنیم.

رمضانی، با اشاره به اینکه خانه کتاب و ادبیات ایران مجری برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر و جایزه آل‌احمد است، اظهار داشت: این دو جشنواره، به‌عنوان دو بال شعر و داستان، با کمک انجمن و فرهنگ و ارشاد اسلامی رونق ادبیات را بیشتر می‌کنند تا چراغ فروزان‌تری داشته باشند.

وی، با بیان اینکه آنچه ایرانیان از آن الهام می‌گیرند حوزه شعر است، گفت: ایرانیان خاطره مشترکی دارند از اشعاری که با هم به آن انس و الفت گرفته‌اند و همین اشعار می‌تواند الهام‌بخش حرکت‌های جمعی باشد.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، با اشاره به فراخوان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر که مهرماه منتشر شد، افزود: قریب سه‌هزار اثر در حوزه‌های شعر کلاسیک، شعر کودک و نوجوان و پژوهش در شعر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

در این مراسم، علیرضا قزوه و تعدادی از شاعران ملی و گیلانی شعرخوانی کردند و از احمد خدادوست، یکی از شاعران برجسته حوزه کودک و نوجوان، تقدیر شد.

علاوه بر علیرضا قزوه، علی‌محمد مؤدب، رضا اسماعیلی، علی داوودی، احمد خدادوست، جلیل واقع‌طلب، مرتضی عابدپور لنگرودی، رضا نیکوکار و رقیه آزادنیا نیز اشعار خود را قرائت کردند.

در ادامه، مراسم پوستر هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر نیز در پایان این مراسم رونمایی شد.

منبع: ایبنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->